HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Éva szerint a nők mindig örülnek olyan dolgoknak, amelyeknek első pillantásra semmi hasznuk sincsen. Az ő unszolására vettem meg ezt a tündért, akivel a nővérem majd megoszthatja titkait.

Érdekes volt számomra, hogy Évának mindig a rózsaszín kütyük tetszettek a legjobban. Magamban elneveztem őt 'Cseresznyevirágnak'.

Az illatok nagy hatással voltak rá, így habfürdőkből is szereztem néhányat.

A szempillákról már nem is beszélve. Csodálatos, hogy a nők mindenre képesek, ha a pillantásukról van szó.

 

Éva egymás után kérte le a polcról a legújjabb Dior, Donna Karan és Gaultier illatokat. Lelkesen dugta az orrom alá az illatmintákat, én pedig húsz perc múlva már nem éreztem semmit. Így, bódult állapotban már könnyedén beleegyeztem, hogy keressünk Éva barátnőjének egy  világoskék harisnyatartót.

 ”A részletek a legfontosabbak. Annál nincs is borzasztóbb, ha a fehérneműdhöz nem kapsz megfelelő harisnyatartót. Ha egy fehérnemű nem fehér, vagy fekete, akkor csak teljes készletet érdemes belőle venni. Különben hónapokig kutathat az ember a megfelelő kiegészítők után.”

 

Parfümökkel és harisnyatartóval sétáltunk tovább egy lakberendezési kirakat előtt. Éva halkan felsikkantott...”Nézd ezeket a csodálatos párnákat. Imádom, ha az ágyamban van mire támaszkodnom.” Mondanom sem kell, hogy természetesen ide is betértünk. Éva nem türtőztette magát. Ráfeküdt a párnákra ott a boltban. A férfi az üzletben nagy megrökönyödésében szólni sem mert, de lehet hogy nem is akart. Elvégre nem gyakran lát az ember ilyen csinos lány elnyúlva a kirakatban.

Persze a nap végére igazi Sweet Girl módjára néhány bonbon is került a csomagok közé. Én végre megtudhattam, hogy milyen ajándékoknak örülne egy Évához hasonló lány.

Vissza   

 

Legyél te is Sweet Girl!

Szerinted te vagy a legédesebb lány a világon? Annyira édes vagy, hogy a fiúkat le sem tudod vakarni magadról? Vagy egyszerűen csak szerepelni akarsz az oldalunkon?

Most itt a lehetőség.

A képek miatt ne aggódj,

az NBC Models abban is segíteni fog.

Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.