HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Réka imádja a szilvesztert. Mindig készít valami fantasztikus bólét az alkalomra. Most azonban a Sweet Girl Olvasóit is megörvendezteti egyik ’bájitalának’ titkos receptjével. Az édes itóka neve Jégbólé.

Hozzávalók: 2 narancs szeletelve, 2 citrom szeletelve, 8cl narancslikőr, 2 üveg vörösbor, 2 üveg pezsgő és jól lehűtött ananaszlé.

Réka szerint a jeges ananásztól lesz ellenállhatatlan ez az ital, de vigyázni kell vele. Mellékhatásként jelentkezhet a kettős látás. A Sweet Girls olvasóit azonban ez egyáltalán nem zavarja. Sőt! Rékából még többet is szívesen megnéznének.

 

A legédesebb lányoknak már karácsonykor a szilveszteren járt az eszük. Az idillikus családi ünnep után jöhetett ’valami vadság’, amitől lángra gyúltak a kedélyek. Mindannyian a városban rohangáltak, hogy a legmenőbb cuccokat még időben beszerezhessék. Réka, az  NBC Models ’legfrissebb édessége’ úgy tűnik megtalálta a magának valót. Aranyos csillogásban várta az év utolsó napját méghozzá nem is akárhol. Athénban búcsúztatta az évet.

 

”Még szeptemberben jártam ott egy fotózás alkalmával. Ez volt akkor az első külföldi munkám és emlékszem mennyire izgultam. A sok idegen lány között azonban volt egy görög modell Euridike, aki akkor nagyon sokat segített nekem. Igazi barátság szövődött közöttünk, ami elég ritka ennél a munkánál. Vigyázok is rá rendesen és ezért is mentem ki hozzá december végén.”

 

 

Szerinted te vagy a legédesebb lány a világon? Annyira édes vagy, hogy a fiúkat le sem tudod vakarni magadról? Vagy egyszerűen csak szerepelni akarsz az oldalunkon?

Most itt a lehetőség,

a képek miatt ne aggódj.

Az NBC Models abban is segíteni fog.

Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.