HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Az október különleges hónap, különleges illatokkal. Már nyoma sincsen a nyáron megszokott gyümölcsös zamatoknak. Most a fűszereké a főszerep, amelyek illatukkal egzotikus tájakra repítik viselőjét. Ebből a kalandból a magyar nők sem maradhatnak ki.  Ha azonban nem ismerős az illető ezen

a területen, jobban teszi, ha terepszemlét tart. Mi ebben segítünk. Kezdetnek elég a nagy klasszikus, az Opium, amelyet a francia Yves St. Laurent 1977-ben mutatott meg országnak világnak. Ez a jázmint, szantált, koriandert és más fűszereket tartalmazó parfüm bódítóan varázslatos, csupán alkalmi viseletre ajánljuk. A már csomagolásában is

a Távol-Keletet idéző Opium, markáns és nagy egyéniségeknek való. Bárki nem viselheti. A csillagok állása szerint viselőjének minimum egy skórpiónak kell lennie.

   

Illathoroszkóp

 

Skorpió

október 24 – november 22

Az igazi skorpiót nem a mennyiség, hanem a minőség izgatja. Igazi ínyenc, aki imádja a keletiesen egzotikus és fűszeres illatokat. A parfümök luxus-kategóriáját számukra találták ki.

Illatai: Shalimar by Guerlain, Opium by Yves Saint Laurent, Poison by Christian Dior

 

Nyilas

november 23 – december 21

A nyilas mindig természetes, energikus és életerős. Jellemző rá a mozgás szeretete és a vitalitás. Különösen szereti a friss illatokat. A fűszeres, keleti illatok nem az ő világa. Például egy YSL Opium erősen lelombozná.

Illatai: CK One by Calvin Klein, Manifesto by Isabella Rosselini, Tommy Girl by Tommy Hilfiger

 

Bak

december 22 – január 20

A bak azokat az illatokat szereti, amelyek tiszták és egyértelműek. Nem szereti a túl fűszeres aromákat, legyen az étel, ital, vagy akár egy illat. Amit egyszer megszeretett, ahhoz hűen ragaszkodik.

Illatai: 5th Avenue by Elizabeth Arden,Truth by Calvin Klein, First by Van Cleef & Arpels.

 

 

Vízöntő

január 21 – február 19

A vízöntő a forradalmárok és a művészek jegye. Számára fontos a függetlenség, az őszinteség és a kifinomultság. Az illatok terén is ezt keresi mindig és gyakran az ezek indítják be a fantáziáját.

Illatai: Green Tea by Elizabeth Arden, Femininite du Bois by Shiseido, Eau D'Eden by Cacharel

 

Tovább

 

 
Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.