HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Az aranyos ragyogás Jól illik Claudiához. A karneválok közeledtével  a mérhetetlen csillogás veszi kezdetét, amelynek a fiatal NBC modell sem tud ellenállni. Ruhatárában az aranyos kiegészítők halomban állnak, hogy az angyali Claudia végre kedvére válogathasson.

Claudia imádja az apró 'tünde fényeket'. Otthonában több ilyen fény is található.

 

 

 

’Nagyon köszönöm!’ lelkendezett Claudia, amikor a folyosón összefutott az NBC Beauty Channel szerkesztőjével.

’Szeretem, amikor a címlapon szerepelek!’

Ez tényleg így van. Claudia pont egy éve szerepelt nálunk címlapon és  akkor nézték meg a legtöbben az oldalainkat. Azóta Claudia pályája egyenesen ívelt felfelé.

’Ő egy ritka szépség,’ nyilatkozta róla Michael Page, az NBC Models egyik fotósa. 'Egyszerűen lenyűgöző, felkavaró és elbűvölő,' teszi hozzá Judy Manson, az ügynökség hajszobrásza.

A január egy különleges hónap. Azt tartják, amilyen a kezdet, olyan lesz a folytatás. Ezért kezdjük az évet Claudiával, aki álomba illő ideális méreteivel és a modellkedés iránt érzett vonzalmával példaképe sok kezdő modellnek. Soha nem érte be az egyszerű 'bombázó szőke' címkével, melyet sokszor címkeként ragasztanak rá az emberek. Ő ennél többet akart.

Claudia épp most érkezett haza Japánból és most sem marad sokáig. Mostanában szinte minden napját fotózással tölti, hiszen angyali kinézetének nem sok magazin tud ellenállni. Tokyo után következik London és Párizs, hiszen a legtöbb divatcég most készíti anyagait a 2003 téli és a 2004 tavaszi kollekciókhoz.

Claudia mindezek ellenére nem érzi magát fáradtnak. ’Amikor dolgozom, az energiáim megsokszorozódnak. Szerencsés vagyok, mert a hobbim és a munkám egy és ugyanaz.' Vajon hányan mondhatják el ezt magukról?

Mit vár Claudia ettől az évtől:

’Napfényt és sikeres munkát New York-ban. Még soha nem jártam ott.'

 

h

Próbáld meg jó hangulatban kezdeni az új évet. Ebben segít a Clinique illata. A citrom, narancs és a különféle virágokból készült Clinique Happy parfüm igazi aromaterápia azoknak, akik a fárasztó hétköznapok ördögi körforgásában töltik hétköznapjaikat.

Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.