HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Éva szerint a nők mindig örülnek olyan dolgoknak, amelyeknek első pillantásra semmi hasznuk sincsen. Az ő unszolására vettem meg ezt a tündért, akivel a nővérem majd megoszthatja titkait.

Érdekes volt számomra, hogy Évának mindig a rózsaszín kütyük tetszettek a legjobban. Magamban elneveztem őt 'Cseresznyevirágnak'.

Az illatok nagy hatással voltak rá, így habfürdőkből is szereztem néhányat.

A szempillákról már nem is beszélve. Csodálatos, hogy a nők mindenre képesek, ha a pillantásukról van szó.

 

   

Ha Ádámot ilyen Évával űzték ki a Paradicsomból, akkor nincsen mit megbánni. Nekem legalábbis ez jutott az eszembe, amikor az egyik zsúfolt belvárosi étteremben találkoztunk. Megígérte nekem, hogy segít szülinapi ajándékokat vásárolni a nővéremnek. Elsőre furcsának találta a kérésemet, mert ajándékot vásárolni szerinte a legegyszerűbb dolog a világon. Ez adta az ötletet a mostani Sweet Girl megírásához. Megkértem rá, hogy ugyan árulja már el nekem, egy olyan lány, mint ő, minek örülne a legjobban.

Enyhén tolakodó kérdésemre szerencsére egy édes mosoly volt a válasz.

 

”Nekem nagyon könnyű ajándékot vásárolni. Nézz rám! Nőből vagyok és velem kapcsolatban minden erről szól.”

Hát ránéztem... és bevallom nem az ajándékokon járt akkor az eszem. Éppen kérdezni akartam tőle valamit, de ő hirtelen megragadta a kezemet és berángatott egy közeli Parfümériába. Nem tudom mi történik ilyenkor a nőkkel, de ha illatokról van szó, akkor elfeledkeznek minden más érzékszervükről.

  

Következő

 

Legyél te is Sweet Girl!

Szerinted te vagy a legédesebb lány a világon? Annyira édes vagy, hogy a fiúkat le sem tudod vakarni magadról? Vagy egyszerűen csak szerepelni akarsz az oldalunkon?

Most itt a lehetőség.

a képek miatt ne aggódj.

Az NBC Models abban is segíteni fog.

Armani speciális fülbevalója lett most a hét ékszere. Nem véletlenül.

 

Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.