HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Mediterrán hangulat

Az elegancia az a terület, ahol Oscar de la Renta mindig sikert arat. Igazi természetesség árad ebből az illatból, amelyben határozottan felfedezhető a mediterrán tüzesség.

Luxus

Hasonlóan Yves Saint laurent illataihoz, Valentino is igazi luxus az orrnak.

 

 

Bika

Április 21- Május 20

A bika rajong az élet apró örömeiért, imádja a meglepetéseket. Az év vége felé bőven része lesz mindenféle pici meglepetésben. Titkon ragaszkodik régi szokásaihoz, nem szereti a változásokat.  Kedvence a Dune by Christian Dior.

 

 

Vízöntő

Május 22 - Június 22

Szerteágazó érdeklődésű, kifelé forduló. Lobbanékony és kissé különc, nem szereti az unalmas dolgokat, mindig az újdonságot keresi.  Állandó ellentmodás jellemzi az életét. Ebben a végletességben jelenthet átmenetet a Coco Mademoiselle by Chanel, melyben a gyümölcsök és a virágok kellemes  illata keveredik. 

 

 

Rák

Június 23 - Július 21

Érzékeny, kifinomult lélek. Nyitott, de ha megbántják, azonnal falakat épit maga köré.  Ha csalódik a valóságban, a képzelet világába menekül.  Igazi ínyenc, aki rajong a szépségért.. Megérzéseire hallgat, ezért viselkedése sokszor szeszélyes. Jelleméhez tökéletesen illik a Dazzling Gold by Estee Lauder, mely elegyiti a fügét, narancsvirágot, orhideát, vaniliát. 

 

 

Oroszlán

Július 22 -Augusztus 23

Büszke jellem, uralkodásra vágyik. Semmiben sem szeret második lenni, mindig a legjobbra vágyik. Nem szereti a tétlenséget, az élet minden percét megpróbálja kihasználni. Racionális alkat. Dinamikus jelleméhez jól illik a Calvin Klein  unisex illata, a CK One.

 

Előző                                          Következő

Végtelenül kellemes

A fiatalok ráharaptak. Tommy Hilfiger női illata a Tommy Girl most csúcsokat dönt a parfümök világában. Karácsonykor ebből fogyott a legtöbb a világon. Ez nem véletlen, hiszen lágy, kellemes illatával diszkréten van csak jelen használója életében. Szinte nincsen nő, akinek ne tetszene ez a minden ízében Tommy Hilfiger illat.

 

Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.