HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Mediterrán hangulat

Az elegancia az a terület, ahol Oscar de la Renta mindig sikert arat. Igazi természetesség árad ebből az illatból, amelyben határozottan felfedezhető a mediterrán tüzesség.

Luxus

Hasonlóan Yves Saint laurent illataihoz, Valentino is igazi luxus az orrnak.

 

Szűz

Augusztus 24 - Szeptember 23

Nem szereti a feltünést, ugyanakkor elragadó humorával mindig a társaság középpontja.  Nem tartja magát túl érzelmes alkatnak, de ha szerelemről van szó, túláradó gyengédséggel veszi körül szerelme tárgyát. Egyébként az élet minden más területén racionális és logikus gondolkodású. Hogy gyengédebb oldalát hangsúlyozza a Carolina Herrerra parfümöt válasszon. A jázmin virág illatának finom harmóniáját adja.

 

Mérleg

Szeptember 24 - Október 23

Rajong a szabadságért, a bezártságnál, kötöttségeknél jobban semmit sem gyűlöl. Talán éppen ezért a művészetek terén keres függetlenséget. Romantikus alkat, aki ha szerelemről van szó még a kötöttségeket is elfogadja. Illata a Contradiction by Calvin Klein, mely egy friss, kissé füszeres illat, levendulával és kinai eukaliptusszal.

 

 

Skorpió

Október 24 - November 22

Ez az a nő, aki nem tud elmenni egy tükör mellet, anélkül, hogy belenézzen. Mindene a szépség és a fiatalság. Örök ifjú, aki komolytalansága ellenére tudatosan épiti a jövőjét. Igazi érzelmeit titok övezi, ezért is okoz sok cselekedete meglepetést. Ettől sok férfi szemében elérhetetlennek tűnik és a skorpió élvezi is ezt.  Titokzatos aurát varázsol a Narcisse by Chloe, mely egy intenziv, virágillat.

 

Nyilas

November 23 - December 21

A jegy szülöttei kiszámithatatlanok, egy nagy kaland az egész életük. Mindig valami újra, valami szokatlanra, ismeretlenre vágynak, ezért bárhol vannak, mindig máshova vágynak. Érzéki kisugárzásához tökéletesen illik az Intuition by Estée Lauder.  Ez a parfüm melegséggel és érzékiséggel tölti meg a környezetet.

 

Előző

Végtelenül kellemes

A fiatalok ráharaptak. Tommy Hilfiger női illata a Tommy Girl most csúcsokat dönt a parfümök világában. Karácsonykor ebből fogyott a legtöbb a világon. Ez nem véletlen, hiszen lágy, kellemes illatával diszkréten van csak jelen használója életében. Szinte nincsen nő, akinek ne tetszene ez a minden ízében Tommy Hilfiger illat.

 

Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.