HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Mediterrán hangulat

Az elegancia az a terület, ahol Oscar de la Renta mindig sikert arat. Igazi természetesség árad ebből az illatból, amelyben határozottan felfedezhető a mediterrán tüzesség.

Luxus

Hasonlóan Yves Saint laurent illataihoz, Valentino is igazi luxus az orrnak.

 

 

Bak

December 22 - Január 20

Tervezz és épits. Ez a mottója. A holnapnak él, minden perce ki van számitva. Kedveli az irodalmat és a hagyományokat. Gyakran felkutat néhány ősi szokást, és azokat próbálja újraéleszteni. Nyughatatlanságához tökéletesen illik a vérnarancsot, vizililiomot, nárciszt egyesitő DKNY by Donna Karan.

 

Vízöntő

Január 21 - Február 19

A vizöntő hölgy akadályt nem ismer és mindig a tökéletességre törekszik.  Energikus, függetlenségre törekvő. Enegikussága ellenére nehezen változtat régi szokásain, nehezen hagyja el a  már megszokott közeget. Gyakran álarcot visel, igy óvja magát a csalódástól.  Ehhez az álarchoz jól illik egy különleges illat, a Celin by Parfums Celine. Egy változatos illat virággal, gyümölccsel, vaniliával.

 

Halak

Február 20 - Március 20

Rendkivüli adottságai vannak a zenéhez és tánchoz. Erősen vonzódik a misztikumhoz. Élete álma, hogy Thaiföldön töthessen egy kis időt. A realitást sokszor elutasitja, valódi személyiségét homály  fedi.  Imádja a meséket és gyakran elgondolkozik azon, hogy talán tündérek tényleg léteznek. Illata a So Pretty by Cartier.

 

Kos

Március 21 - Április 20

Mivel a kost mindig csak a jövő érdekli, céljai elérését tervezi, mindennél jobban vágyik már a 2003-as új évre. A 2002-es évben szerzett tapasztalatai magabiztosabbá tették, és ezt most még a birálat sem töri le, melyet egyébként nehezen visel. Aquaflore by Carolina Herrera, dinamikus illat az óceán frissességével. 

 

Következő

Végtelenül kellemes

A fiatalok ráharaptak. Tommy Hilfiger női illata a Tommy Girl most csúcsokat dönt a parfümök világában. Karácsonykor ebből fogyott a legtöbb a világon. Ez nem véletlen, hiszen lágy, kellemes illatával diszkréten van csak jelen használója életében. Szinte nincsen nő, akinek ne tetszene ez a minden ízében Tommy Hilfiger illat.

 

Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.