HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Itt vannak Reni kedvencei, amelyeket mindig maga készít. Most elárulja nekünk, hogy mi került a masszába.

Gyakran készítek pici körtéket, mert ezt a gyümölcsöt nagyon szeretem. Akkor a legfinomabb, ha vilmos körtelébe áztatott mazsolát halmozok a közepébe.

A rumos meggyet jól le kell csöpögtetni, mielőtt  belegyúrom a masszába. Így nem ázik szét a marcipán. A másik, hogy szúrjunk kis fogpiszkálókat a közepébe. Ezzel tényleg úgy néznek ki, mint az igaziak.

A barackhoz nagyszerűen illik a fahéj. Nem kell azonban túlzásba vinni, mert megkeseredik tőle a marcipán.

   

Ki gondolná, hogy egy modell még sütni is tud. Persze nem akármit. Az NBC Models Renátája marcipánokat készít. Nem csupán elkészíti őket, hanem néhányat a fotózásokra is elvisz belőlük. A fotósok imádják őt és a tenyeréből esznek.

Az NBC Models riportere sem úszta meg szárazon. Az interjú végén Renátától nem puszit, hanem marcipánt kapott ajándékba.

Soha nem gondoltam volna, hogy a modellek ennyire ügyesek lehetnek a konyhában. Mégis, hogy csinálod? Nem értem, hogy az emberek miért gondolják azt, hogy mi nem tudunk főzni. Például egy fárasztó fotózás után nem mindig van kedvem beülni étterembe. Inkább hazamegyek és végignyúlva az ágyamon egy kis marcipánt majszolgatok. Minden héten csinálok belőlük egy nagy dobozzal, amely a hétvégére általában el is szokott fogyni.

Azt megértem, hogy egy ilyen csinos lány csak majszolgatni szeret, de ennek az édességnek az elkészítése nem egyszerű feladat. Nem is olyan nehéz. Egyszerűen megveszem hozzá a masszát és már csak a fantáziámon múlik, hogy miket teszek bele. Ez lehet mazsola, mandula, vagy éppen rumos meggy. Ezután következhet a gyúrás. Szeretem, ahogyan a massza teljesen átmelegszik a kezemben és az ujjaim között átpréselődve engedelmeskedik az akaratomnak.

Következő

 

 

Ha még nincs ötleted az új évre, kattints gyorsan az NBC fehérnemű Shop oldalaira, ahol most biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot anyukádnak, barátnődnek, barátodnak és akár még magadnak is.

Legyél te is Sweet Girl!

Szerinted te vagy a legédesebb lány a világon? Annyira édes vagy, hogy a fiúkat le sem tudod vakarni magadról? Vagy egyszerűen csak szerepelni akarsz az oldalunkon?

Most itt a lehetőség,

a képek miatt ne aggódj.

Az NBC Models abban is segíteni fog.

 

 
Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.