HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Még hogy a macskák nem szeretik az áfonyát!? Kikérik maguknak. Japán tudósok kimutatták, hogy a cicák szívesen táplálkoznak gyümölcsökkel. Persze ebben is válogatósak. Első helyen náluk a málna, az áfonya és a szőlő szerepel magasan megelőzve  a dinnyét és más gyümölcsöket.

Ennek a főként hűvösebb éghajlaton honos erdei finomságnak nemcsak az íze, de az illata is különleges. Édeskés és fanyar egyszerre, amely nagyszerűen illik a november hangulatához. Ma már itthon is sok helyen beszerezhető.

 

Az NBC Models Sweet Girl nem lenne teljes Szilvia nélkül, aki önmaga is él-hal az édes dolgokért. Amikor bekopogtunk hozzá, éppen beszélt valakivel telefonon. Nem kenyerünk a hallgatózás, de véletlenül fültanúi voltunk, hogy éppen valakinek a születésnapjáról beszélgetnek. A telefon után kiderült, hogy Szilvia áfonya-partit rendez egyik barátja születésnapjára.

Természetesen mi sem akartunk kimaradni semmi jóból, ezért rákérdeztünk néhány dologra.

Áfonyát elég nehéz lesz itthon szerezni. Nem okoz ez majd fennakadást?

Nem hinném. A nagymamám olyan vidéken lakik, amely bővelkedik áfonyában. Tőle származik ez a rengeteg lekvár is, amelyet nemcsak a süteményekre fogunk kenni a partin. Néhány lány vállalta, hogy az ünnepelt kedvéért a bőrüket is bekenik majd áfonyával.

Ha nem tévedek, akkor a szerencsés ünnepelt az erősebbik nemből való.

Talált, süllyedt. Az illető jelenleg fotózni tanul és úgy gondoltuk, hogy szívesen adunk témát a tanulmányaihoz. Nemsokára vizsgázni fog és egy áfonya-parti remek alkalom a fotózásra.

Különösen, ha hozzád hasonló lányok kenik be magukat édes finomságokkal.

Pontosítsunk. Én csak segíteni fogok a lányok bekenésénél.

Éppenséggel ez sem hangzik valami rosszul. Neked pontosan mi lesz a szereped?

Mint minden másnak, nekem is lilába kell öltöznöm. Egyik nagy kedvencem egy kabát, amelynek színe a frissen szedett áfonyára emlékeztet. Már nagyon várom ezt a bulit, mert látni akarom az ünnepelt meglepetését, amint kitárul előtte az ajtó és mindenki lilában tódul majd felé megköszönteni.

 

Hát még akkor megkorát fog majd nézni, amikor rájön, hogy az áfonyát nem süteményre kenve szolgálják fel.

 

 

Legyél te is

Sweet Girl!

Ez egy remek alkalom, hogy modellként kipróbálhasd magad.

Most itt a lehetőség.

A képek miatt

ne aggódj,

az NBC Models abban is segiteni fog!

Az NBC Fehérnemű Shop minden alkalomra kínálja fehérneműit. Szerkesztőnk addig keresett közöttük, amíg talált. Szerinte ez a csodálatos fűző méltó öltözék lehetne egy áfonya-partira, ahol az édességet már az elején felszolgálják.

Az áfonya rengeteg antioxidáns anyagot tartalmaz, amely segít megelőzni a rákos betegségek kialakulását. Rendszeres fogyasztásával a memória is javul.

 
Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.