HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Egy felmérés szerint az olasz fagyifogyasztók hetven százaléka tejszínhabbal kéri a gombócokat, amelyek így sokkal könnyebben csúsznak le a torkukon. A tejszínhab különösen kedvelt az eper-, a csokoládé- és a málnaízű fagylaltok mellé.

Tímea egyik nagy kedvence a Szicíliában közkedvelt sorbetto.

Ez a jeges édesség jégkásával, gyümölcsdarabokkal és aromás likőrrel készül. Timea az ananász és a kókusz ízére esküszik. Szerinte ez a két gyümölcs együtt a legjobb. Mi megfogadtuk Tímea tanácsát és azóta édesebben telnek a napjaink.

   

Az NBC Models most mindenkit meghív egy kehely mézédes sorbettonak, amely mint egy érzéki szeretkezés színültik tölti erotikus fantáziánkat. Tímea legalábbis erre esküszik.

 Nekem ez a gyengém. A jeges finomságoknak egyszerűen nem tudok ellenállni. Ez már egészen korán kiderült rólam. Az óvodában is a fagylalttölcsér volt a jelem és a délutáni uzsonnajégkrémből mindig kértem repetát.

Ez a munkádra nézve nem túl veszélyes?

Dehogynem. Ezért döntenem kellett. Én a nehezebb, de élvezetesebb utat választottam. Egy átlag modellnél sokkal többet kell mozognom és figyelnem a testemre, de a fagylaltból mindig dupla mennyiséget fogyasztok.

Van kedvenced ?

Hű de nehezet kérdezel. Ez sokszor a pillanatnyi kedvemtől is függ, de gyakran kérek kókuszt és ananászt egyszerre. Külön-külön nem szeretem őket , de együtt a kettő olyan ízű, hogy ajánlom mindenkinek.

Mindenkinek azért nem. Beszélgetésünk előtt azt mondtad nekem, hogy a fagylalt nem való mindenkinek.

Igaz, de ezt most inkább nem részletezném.

Mi az amit szívesen részleteznél? Ugyanis, ha valaki rád néz biztosan többet szeretne tudni rólad.

Szívesen beszélek a legutóbbi fotózásomról, Szicíliáról, ami egy különösen finom édesség, a sorbetto hazája. Fehérneműket mutattam be egy ottani katalógus számára. A fotózások szünetében az ottani sminkes rengeteget beszélt egy helyről Palermóban, ahol szerinte a nők többszöri orgazmust élnek át az ottani édességektől.

Gyönyör a cukrászdában?!

Ez jól hangzik.

Nemcsak jól hangzik, de finom is. Ugyanis néhány modellel ellátogattunk erre a helyre. Sorba rendeltük a jeges finomságokat és mondhatom, semmi nem veszett kárba. Egyik másik annyira finom volt, hogy ennek nagy sóhajokkal gyakran hangot is adtunk. Az ottaniakban biztosan mély nyomot hagytunk. Hirtelen nem tudták mitől élvezünk ennyire.

 

     

Legyél te is Sweet Girl!

Szerinted te vagy a legédesebb lány a világon? Annyira édes vagy, hogy a fiúkat le sem tudod vakarni magadról? Vagy egyszerűen csak szerepelni akarsz az oldalunkon?

Most itt a lehetőség.

A képek miatt ne aggódj,

az NBC Models abban is segíteni fog.

Dórának a vidámparkban akadt munkája. A vidámpark mellé azonban nyalóka is dukál. Minél nagyobb, annál jobb. A stáb nem túlzottan örült az ötletnek, mert a férfiak csak ragadtak, ...ragadtak és... ragadtak Dórára. Levakarni róla őket igen fájdalmas művelet.

 

Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.