HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Az NBC Beauty Channel Sylviával, a 'Miss NBC-vel' készített  interjút. Egyik kedvenc színe a fekete, de többet is megtudhatsz róla, csak klikkelned kell.

A világ legszexisebb country-énekesnője azért szereti a fekete napszemüveget és kabátot, mert teljesen ellenkezik a róla kialakult példás-családanya képpel. Faith szereti a kémfilmek hangulatát és az ehhez tartozó kelékeket. Micsoda átváltozás! Faith Hill, mint Bond-girl?!

 

     

 

 

Krisztina sokakat érintő kérdéssel  kereste fel az NBC Beauty Channel Átváltoztatunk stúdióját. A tavalyi ’latinosan barna’ divat után idén újra a szőke hódít. Krisztina szőkesége azonban eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Saját szavaival élve:

” Az arcbőröm olyan fakó, hogy sokan azt hiszik beteg vagyok. Pedig ez nem így van. Ráadásul a bőröm nagyon érzékeny a nap sugaraira, így a csábító barnaságnak is búcsút mondhatok. Mit kell tennem, az egészséges kinézetért?”

Ez egy összetett probléma. Függ az életmódtól, adottságoktól stb... Krisztinának azonban sürgős választ kellet adnunk, hiszen ősszel várja az iskola, ahol ő sem akar lemaradni.

Mivel a napozás tiltott dolog Krisztina számára, az Átváltoztatunk főként a megfelelő smink segítségével kívánt eredményt elérni.

A korábban használt világos rózsaszín helyett inkább a sokkal egészségesebb kinézetet adó naturális sminket ajánlotta Krisztina figyelmébe, amelynek természetes színei szinte mindenki számára egészséges kinézetet biztosít. Alapozónak a Clinique újdonságát, a Superfit Makeup, Champagne árnyalatát használta, amely alatt a bőr szabadon lélegezhet, akár egy teljes napon át.

De hiába a megfelelő smink, ha a haj színe nem elég jó.  Az Átváltoztatunk a sötétebb és természetesebb szalmaszőke árnyalatot javasolta Krisztinának, amely jobban kihangsúlyozta a naturális smink természetességét.

 

 Végső simítások: Nem kell mindig farmert hordani! A szőkéknek különösen jól áll a fekete, amely egyszerre elegáns és szexi.

     

 Átváltozni egy nap alatt? Mért is ne ?!

A megfelelő smink, frizura és ahogyan felöltözünk, mind mind jó irányba terelhetik a hétköznapokat, de csak akkor, ha ezt jól csináljuk.

A Make Over része

a Pro Image programnak, amelyet az NBC Models dolgozott ki annak érdekében, hogy a fiatalok

a vizualitás évszázadában is sikeresen tudjanak kommunikálni.

A Make Over ennek a programnak

a mindennapi életünket jócskán meghatározó ’első benyomás’ kérdésével foglalkozik, amelynél a külső megjelenés (öltözködés, haj, smink, mozgáskultúra) 55%- ban meghatározó.

A Make Over mottója: ’Azt hangsúlyozd, ami számodra a legelőnyösebb!’

 
Copyright 1996-2006. NBC Fashion Model Agency. All rights reserved.