HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Az első portfólió elkészítése előtt minden modell izgatott. Általában a hozzá szükséges kellékeket magának kell biztosítania. Itt van néhány ötlet, amellyel egyszerűbbé válik a felkészülés.

A kamera jobban szereti a blúzokat, mint a zárt felsőket.

Fontos, hogy az alapszínek ott legyenek a ruhatáradban. Ezek a fekete, a fehér és a natúr színek. A piros csak akkor, ha te színed!

Azok a jó anyagok, amelyeknek lágy az esésük. A bársony vastagít.

Legyenek divatos kiegészítőid. A kevesebb néha több.

A mostani trendek szexisek. Szerezzél be néhány divatos bikinit és fehérneműt is.

Jó munkát!

 

     

2002 október 5.  szombat

Megvolt az első megmérettetésem, amely felfogható kudarcként és sikerként egyaránt. 'Ám, aki az első visszautasításnál feladja, annak soha nem is lesz sikere', mondta ezt nagyapám hajdanán. Egy biztos. Jó fotók nélkül nem rúghatok labdába. Én is szeretnék egy olyan albumot, amelyet mindenkinél láttam az ügynökségnél. Most már azt is tudom, hogy ennek a neve portfólió. Sajnos az ehhez szükséges anyagiakat nekem kell előteremtenem. Az egész zsebpénzem rámegy majd, de legfeljebb három hónapig kevesebbet költök majd mozijegyre, a diszkóba pedig többször is felveszem majd ugyanazt a ruhát. Ó de szörnyű, de túl fogom élni.

 

Mit is várok ettől?

-Egy ilyen anyagot látva az ügynökségek már nem fognak teljesen kezdőnek tartani.

-A fotózás alkalmával új tapasztalatokat és ismerősöket gyűjthetek össze, talán még a ’Nagy Őt’ is könnyebben megismerem majd (A múltkor láttam, Michael-t az egyik fotóst az ügynökségnél. Azt hiszem beleszerettem.)

-Végre igazán profi képeket láthatok magamról, amelytől megnő az önbizalmam.

-A fiúk (különösen Krisztián) teljesen rám lesznek kattanva. Legalábbis remélem.

 

Már nincsen sok időm. A ruhákat össze kell gyűjtenem. A barátnőim is megígérték, hogy kölcsönadják néhány göncüket. A nő az ügynökségnél elmondta mire lesz szükségem. A sminkes is ott lesz és egy teljes órát fog foglalkozni az arcommal. Én csak húsz percet szoktam. Kíváncsi vagyok, hogy egy óra alatt mennyivel többet tud majd kihozni belőlem.

 

Húúúú de izgulok! Ez az egész olyan, mint a Hamupipőke. Azért szerintem én varázslat nélkül is tetszenék a királyfinak. Na majd meglátjuk. Pár nap és átváltozom.

 

     

 

Ügynökségünk állandóan keresi az új arcokat. Az sem baj, ha még nincsen tapasztalatod ezen

a területen. Nálunk számtalan lehetőség vár, amelyek segítségével megismerheted

a modell-munka minden fajtáját és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban tetszik neked.

 

"Mi a csuda ez?" "Szükségem van nekem erre?"

Természetesen igen. Minden modell rendelkezik ilyennel. A CompCard egy igényesen elkészített, nyomtatott lap, amelyen láthatóak

a modell pontos méretei, elérhetősége és

3-5db fotója.

A CompCard olyan, mint egy cégismertető. Egy komoly modell több példánnyal is rendelkezik. Azonban ez nem helyettesítheti a portfólióját.

 
Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.