HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Az öltönyök igazi remekművek. Nem készítheti akárki. A mozifilmekből ismert James Bond öltönyeit a vilghírű Brioni cég készíti, közvetlenül Brioni mester irányítása alatt.

A legjobb szövetből és a legfinomabb selyemből dolgozik. Szent meggyőződése,

hogy a nők sokkal csábítóbbak öltönyben, mint szoknyában.

Az NBC Beauty Channel bátran ajánlja mindenkinek.

     

A férfiak egyszerűen megőrülnek, ha nadrágot látnak. Elönti őket a vágy, hogy megsimogassák. Legszívesebben azonnal kirántanák belőle az övet és fogaikkal húznák le a cipzárját. Persze csak akkor, amikor azt egy nő viseli.

Nőnek lenni jó. A divat számukra a korlátlan lehetőségek tárháza, amely a szoknya mellé nadrágot is kínál, amely manapság már egyre több fogast követel magának. Jean Paul Gaultier forradalmát leszámítva pedig a férfiak még mindig nem viselnek szoknyát. Vajon a nadrág minek köszönheti sikerét?

Nem hiszem, hogy a nők körében csupán a kényelem, a praktika és az emancipáció lenne rá a válasz. A női nadrágkosztümök, öltönyök és szmokingok története tele van szenvedéllyel és kihívással. A ’nő nadrágban’ régen elképzelhetetlen volt és a hírességeknek is meg kellett harcolniuk az új divatért.

Egyik alkalommal például Marline Dietrich csak úgy szállhatott meg a Trianon Palace Hotelben Versaillesban, hogy a szálloda vezetősége hosszas tárgyalások után írásos beleegyezésüket adták a dologhoz. A negyvenes évektől aztán már a nők is tömegével kezdtek el dolgozni, de szórakozni még mindig szoknyában jártak.

 Az igazi áttörés Yves Saint Laurent nevéhez fűződik, aki a hetvenes években elsőként öltöztette a nőket elegáns öltönyökbe és átlátszó blúzokba. Azóta a szmokingos nő fogalommá vált. Saint Laurent bizonyára tudta, hogy egy karcsú női test férfias ruhában mindenkiben szenvedélyt szít. Férfiak, akik zavartalanul simogathatják önnön szimbólumukat a nadrágot, amelyen kihívóan sejlenek át a női idomok. A nők pedig a hirtelen megnyitott társadalmi kapuktól megrészegülve férfias öltözetben fűzhették lábaikat a férfi köré. Van ebben valami lágy perverzió, amely szövetbe burkolva aratja le a babérokat.

Molnár Eszter

     

Hogyan lehetséges az, hogy egy olyan fiatal lányt, mint Diana elhívjanak Miamiba, a híres Bacardi cég reklámfotózására. Ezek a híresen egzotikus és különösen nagy igényességgel elkészített reklámfilmek tettek híressé olyan, ma már jól ismert topmodelleket, mint például Tatjana Patitz és Milla Jovovich.

Két fotózás szünetében erről kérdeztük Dianat, az NBC Models fiatal sztárját.

 

Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.