HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Hogyan lehetséges az, hogy egy olyan fiatal lányt, mint Diana elhívjanak Miamiba, a híres Bacardi cég reklámfotózására. Ezek a híresen egzotikus és különösen nagy igényességgel elkészített reklámfilmek tettek híressé olyan, ma már jól ismert topmodelleket, mint például Tatjana Patitz és Milla Jovovich.

Két fotózás szünetében erről kérdeztük Dianat, az NBC Models fiatal sztárját.

 

 

 

 

   

Mi az összefüggés Miami és az NBC Models között?

Ez 2002 április közepén kezdődött, amikor én is ehhez

az ügynökséghez kerültem. Azért emlékszem erre olyan jól, mert már az első napon közölték velem, hogy adjak

le pár kilót. Ez egy kicsit lelombozott, mert fiatal korom ellenére Magyarországon már dolgoztam modellként és ezeknél a munkáknál semmi gond nem volt a megjelenésemmel.

Az NBC Models készített rólam néhány fotót és abban a reményben köszöntek el tőlem, hogy három hét múlva újra jelentkezni fogok, de már néhány kilóval könnyebben.

 

Ezek szerint feladva büszkeségedet betartottad a fogyókúrát.

Pontosan nem tudom, hogy a rólam készült jó fotók, vagy a saját ambícióim miatt, de egy hónappal később már sokkal ’könnyedébben’ léptem át az NBC Models küszöbét. Néhány fárasztó fotózás után végre elkészült a ’remekmű’, életem eddigi legjobb portfoliója.

 

Szóval ez volt a kezdet, de hogy jön a képbe a távoli Florida fővárosa, Miami?

Ennek a lehetősége már az elejétől fogva adott volt. Mint utóbb kiderült, már amikor beléptem az NBC Models budapesti műtermébe, az ügynökség azonnal felfigyelt rám. Adataimmal és fotóimmal együtt bekerültem az NBC nemzetközi információs hálózatába, ahol a Bacardi is állandóan jelen van. Ettől a cégtől már áprilisban befutott a felhívás, miszerint modelleket keresnek a nyáron készülő új reklámfilmekhez. Persze pontosan meghatározták, hogy milyen adottságokkal kell rendelkeznie a modellnek. Az NBC Models elküldte nekik az anyagomat és természetesen ezért kellett leadnom azt a pár kilót is. Engem májusban értesítettek arról, hogy júliusban én utazom Miamiba.

Következő    

 

 

 

A mostani divatvilág trendjei kivétel nélkül szexisek. A Sexy Store tudja ezt.

 

Mi volt a legjobb

 és a legkellemetlenebb élményed Miamiban?

 A legrosszabb az volt, hogy a sós víz és a homok a nap végére teljesen kiszárította a bőrömet. Mindez azonban feledésbe merült, amikor Brandon- a rendező- a forgatás végén egy fergeteges bulival lepte meg a modelleket. Felejthetetlen volt, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy Gloria Estefannal egy rendezvényen táncolhatott a nyáron.

 

 

Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.