HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Hogyan lehetséges az, hogy egy olyan fiatal lányt, mint Diana elhívjanak Miamiba, a híres Bacardi cég reklámfotózására. Ezek a híresen egzotikus és különösen nagy igényességgel elkészített reklámfilmek tettek híressé olyan, ma már jól ismert topmodelleket, mint például Tatjana Patitz és Milla Jovovich.

Két fotózás szünetében erről kérdeztük Dianat, az NBC Models fiatal sztárját.

 

Diana egyik nagy kedvence a farmer. Természetesen az Egyesült Államokban ezt nem hagyhatta figyelmen kívül. Élete eddigi legnagyobb Mustang áruházában végre kiélhette a farmerek iránti szenvedélyét.  Rengeteg csomaggal távozott a pénztártól és még nem gondolta, hogy másnap milyen jó hasznát veszi majd friss szerzeményeinek. A Floridában töltött hét egyik napján váratlan munkát kaptak a Bacardi lányok. Farmerben fotózták őket.

     

Gondolom ez volt életed egyik legboldogabb nyara.

Ez így van. Amikor közölték velem a hírt, keresnem kellett egy széket amire leülhettem. A következő pillanatban azonban röpködtem a boldogságtól és nagy telefonálgatásokba kezdtem. Először édesanyámat hívtam fel, aki meglepetésében nem tudott megszólalni. Hallottam, hogy a könnyeivel küszködik és akkor már az én szememben is gyűltek a cseppek.

 

Ez hihetetlen és mégis igaz. Eljutottál Miamiba, ahol egy nagyon eredményes, de fárasztó hetet töltöttél el. Mondanál erről is néhány szót?

Boldogan. Én egy percig nem gondoltam, hogy nyaralni megyek.

Már hallottam néhányszor az amerikaiak munkatempójáról, amely egy európai számára túl gyorsnak is tűnhet. Az NBC Models már előre felkészített a várható eseményekre. Arra, hogy a 8 óra alvás mellett, napi 16 óra  munkával fog eltelni. Ennek ellenére nagyon jól éreztem magam. Rajtam kívül még 46 modell vett részt a reklámfilmek készítésénél, amelyeket többnyire Miami homokos tengerpartjain forgattak.

 

Ennyi modell hogyan tud egyszerre együtt dolgozni?

A szervezőknek köszönhetően minden gördülékenyen ment. A 46 lány három csoportra volt osztva és mindegyik csoportnak megvolt a maga sminkese, fodrásza és számos stylist segített a megfelelő ruhák és kellékek kiválasztásánál. Rengeteg fürdőruhát és bikinit kellett felpróbálnom, mire megtaláltuk a legmegfelelőbbet.

 

Mint említetted a fotózások többnyire kültéren zajlottak. Ez mennyiben más mint egy műterem?

Sokkal bonyorultabb, hiszen az időjárással állandóan számolni kell. A megfelelő helyszínek megtalálása külön munkát igényel, nem beszélve az optimális fényviszonyok kialakításáról.

 

Ezek a filmek mikor és hol lesznek láthatóak?

Most októbertől főként angol nyelvterületen. A német RTL csatornáin is élvezhető lesz a Bacardi napfényes zamata, amelyet remélem én is emlékezetesebbé teszek.

Köszönöm az interjút. Én biztosan megnézem őket.

Vissza

     

A mostani divatvilág trendjei kivétel nélkül szexisek. A Sexy Store tudja ezt.

Mi volt a legjobb

 és a legkellemetlenebb élményed Miamiban?

 A legrosszabb az volt, hogy a sós víz és a homok a nap végére teljesen kiszárította a bőrömet. Mindez azonban feledésbe merült, amikor Brandon- a rendező- a forgatás végén egy fergeteges bulival lepte meg a modelleket. Felejthetetlen volt, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy Gloria Estefannal egy rendezvényen táncolhatott a nyáron.

 
Copyright 1996-2004 NBC Communications. All rights reserved.