HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Itt vannak Reni kedvencei, amelyeket mindig maga készít. Most elárulja nekünk, hogy mi került a masszába.

'Gyakran készítek pici körtéket, mert ezt a gyümölcsöt nagyon szeretem. Akkor a legfinomabb, ha vilmoskörtelébe áztatott mazsolát halmozok a közepébe.

A rumos meggy készítését még a nagyitól lestem el. Azt hiszem senki előtt sem ismeretlen ez a fajta édesség. Csupán két dolgot jegyeznék meg. Az egyik, hogy a rumos meggyet jól le kell csöpögtetni, mielőtt  belegyúrom a masszába. Így nem ázik szét a marcipán. A másik, hogy szúrjunk kis fogpiszkálókat a közepébe. Ezzel tényleg úgy néznek ki, mint az igaziak.

A barackhoz nagyszerően illik a fahéj. Nem kell azonban túlzásba vinni, mert megkeseredik tőle a marcipán.

   

Ez izgalmasan hangzik, de nem lenne egyszerűbb

megvásárolni a már kész marcipánokat?

Szoktam vásárolni is, de szeretem a saját ’formáimban megenni’ őket.

 

Miért, milyen formában teszed magadévá?

Mint már említettem, szeretem elengedni a fantáziámat. Szeretem az egyszerű formákat. Gyakran formázok tekergő kígyókat, gyümölcsöket és falevelet. Sőt, egyszer egy még a Titanic-ot is sikerült elkészítenem!

Hmm. Az az én gyomromban is hamar elsüllyedne. Hallottam, hogy a fotózásokon mindenki körülötted sündörög, mert tudják, hogy tőled mindig valami édeset kapnak ajándékba.

 

 

Ez így igaz. Én vagyok talán az egyetlen modell, aki elmondhatja, hogy a fotósok a tenyeréből esznek. Ezek az emberek különösen szeretik az édességet. Akár a gyerekek. Szeretem őket!

Vissza

 

Ha még nincs ötleted karácsonyra, kattints gyorsan a Sexy Store oldalaira, ahol most biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot anyukádnak, barátnődnek, barátodnak és akár még magadnak is.

 

 

Az év utolsó hónapja az NBC Beauty Channel készítőit sem hagyja hidegen. Nagyobb figyelmet szentelünk majd az angyaloknak is.

 

Claudia egy földre szállt angyal. Szinte mindent megtudhatsz róla decemberben.

 
Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.