HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

From Donna Karan

A New York-i divatdiktátor Donna Karan tőle eddig szokatlan módon most egy igazi luxus-illattal rukkolt elő. A Black Cashmere az évszaknak megfelelően erősen fűszeres és nehéz illat. Az afrikai és keleti növényekből és fűszerekből álló parfüm nagyszerű ajándék lehet például karácsonyra.

Yves St. Laurent leghíresebb illata az Opium. Ám, aki szereti a divatot, annak többet kell tudnia a franciák egyik legnagyobb divattervezőjéről. Ő volt az első, aki öltönybe és átlátszó ingbe öltöztette a nőket.

   

Illathoroszkóp

Rák

június 22 – július 21

A rák inkább praktikus, mint romantikus. Ennek ellenére szereti azokat az illatokat, amelyekről a ’kellemes’ szó jut az ember eszébe. A fűszeres illatokat nem szereti, de a virágokat annál inkább.

Illatai: White Linen Breeze by Estee Lauder, L'Air du Temps by Nina Ricci, Volupte by Oscar de la Renta

 

Oroszlán

július 24 – augusztus 23

Az oroszlán egy igazi romantikus lélek. Nagyon érzéki és néha nagyon szexi. A szerelemben és az illatokban nem ismer mértéket. Számára még egy parfüm csomagolása önmagában is sokat jelent. Különösen,

ha az egy romantikusan szexi illatot rejt magában.

Illatai: Chanel No. 5 by Chanel, Tresor by LancomeDolce Vita by Christian Dior

 

Szűz

augusztus 24 – szeptember 23

Ez a jegy talán a legösszetettebb az illatokat illetően. A szűz általában a legszerelmesebb minden jegy közül, ezért előnyben részesíti az édes és romantikus illatokat. A szerelmesekre jellemzően érzelmei gyakran túlzóak és radikálisak.

Illatai: Blue Grass by Elizabeth Arden, Anais Anais by Cacharel, Dioressence by Christion Dior.

 

 

Mérleg

szeptember 24 – október 23

Ez a jegy a legismertebb. Minden mérleg érzékien romantikus. A virágok közül gyakran a rózsával fejezik ki mindazt, ami a szerelemmel kapcsolatos. A mérleg mindig ezt az érzést keresi és szinte eleped a szerelemért.

Illatai: Paris by Yves Saint Laurent, Intuition by Estee Lauder.

Vissza

 

Copyright 1996-2003. NBC Communications. All rights reserved.