HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Donatella Versace 2003 tavaszi kollekciója előtt végre felgördült

a függöny Milánóban. Az élénk színek,

a 'tapadós' felsők és

a lenge szoknyák ihletője Britney Spears volt, aki az első sorból tapsolt Donatellának.

"Én mindenképpen viselni fogom ezeket

a ruhákat, különösen

a miniket" lelkesedett

a 20 éves sztár, akinek a Versace már egy héttel ezelőtt bemutatta a kollekciót.

   

Akik rendszeresen járnak divatbemutatókra jól tudják, hogy azokon nem csupán a divattervezők, hanem az új modellek is 'terítékre kerülnek'. Dewi Driegen még csak egy éve szerepel a nagy divatbemutatókon, de már elmondhatja magáról, hogy Ralph Lauren, Donna Karan és Marc Jacobs kreációiban rendszeresen koptatja a kifutót. Az amszterdami születésű Dewi-t az Elite ügynökség képviselője fedezte fel egy hétvégi kirándulás alkalmával.A fiatal modell a Balenciaga divatfotózásán debütált, ahonna David Sims fotóin keresztül hamar az Emporio Armani-nál is bemutatkozhatott.

Első élménye a kifutón: "Nem volt semmi! A cipőmnek a sarka váratlanul kitörött." Ez tavaly Milánóban történt és még most is kiver a víz, ha eszembe jut."

Dewi a divatról: A modell nem viszi haza a reflektorfényt. Eleget kap belőle a kifutókon is. "Teljesen átlagos életet élek otthon és ehhez nem való Chanel-kosztüm. Egy egyszerű farmerben és Marc Jacobs ruháiban érzem magama legjobban. Sokat utazom, ezért kényelmeset részesítem előnyben.

A legfontosabb dolog:"A kutyám Betty. Neki minden nap kijár a séta."

A cipőkről: "Mindegyiket szeretem. A magas sarkak nőiessé tesznek, de nem kelhetek át bennük az Atlanti-óceánon. A tavalyi eset óta azonban kétszer is megnézem a cipőm sarkát.

     

Most érkezett a hír! Igen kérem! A szupermodell Kate Moss-nak gyermeke született. A most 28 éves  Moss és barátja Jefferson Hack közvetlenül egy görög étteremből kényszerültek bemenni a londoni St John and Elizabeth Kórházba, ahol minden a legnagyobb rendben zajlott le. Úgy látszik, hogy a Lolának keresztelt csöppség gyomrát megfeküdte a sok görög saláta.

 Az örvendetes eseményt a modell ügynökségénél, a Storm-nál is megerősítették. Anya és lány jól érzik magukat és úgy látszik, hogy a botrányos előéletéről elhíresült Kate végre megnyugszik majd és smink helyett a pelenkákat mossa szorgosan.

 

Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.