HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

Kékben és feketében. Ez a Sexy Store mostani kínálatának egyik mottója. Természetesen ennél sokkal többet kínálunk a divatos hölgyeknek, akik szeretnek öltözködniu.

 

 Bizonyára mindenki emlékszik a Pretty Woman című, már-már klasszikusnak számító mozira, pontosabban arra a jelenetre, amikor a gazdag és sikeres férfi hosszas válogatás után egy egész ruhatárat vásárol a szeretett nőnek. Ennél a jelenetnél a nők legnagyobb része szívesen képzeli magát Julia Roberts helyébe, pontosabban arra vágynak, hogy egy férfi felöltöztesse őket.

Ruhákat vásárolni egy nőnek az udvarlás egyik legfontosabb része lehetne, de a férfiaknak csupán elenyésző része csinálja jól. A hibát ott követik el, amikor vásárlásnál nem a nő, hanem önmaguk vágyait tekintik szempontnak és sorra veszik le a polcról az átlátszóbbnál is áttetszőbb, a szűkebbnél is szűkebb és az apróbbnál is kisebb „aligruhákat”. Utána pedig csodálkoznak, ha szeretetük tárgya egy hét múlva lelép.

Természetesen, ha bevalljuk ha nem, minden férfi végső célja a hálószoba. Ezzel nincs is semmi gond. Ebben a „játszmában” ugyanis a célnál sokkal fontosabb és szórakoztatóbb az ahhoz elvezető út. Egy férfinak a nőt előszőr fel kell öltöztetnie, mielőtt levetkőztetné. Eközben ismeri meg az ember a másik nem testét és személyiségét. Sokszor a nők sem tudják mit vegyenek fel és partnerük, mint „külső szem” hasznos észrevételekkel segítheti a megfelelő öltözet kiválasztásában.

Ha a férfi végre rászánta magát a vásárlásra fontos elgondolkoznia azon, hogy egy nő hogyan érezheti magát egy adott ruhában. Uraim! Itt az idő, hogy benézzenek partnerük gardróbjába és rájöjjenek arra, hogy a túlságosan vad dolgok molyosodásra vannak ítélve. A nők szeretnek szexisek lenni, de ugyanakkor biztonságban is akarják érezni magukat. A választás tehát nehéz, de élvezetes. Minél többet gondolkodnak a dolgon, annál többszőr jelenik meg szemeik előtt a kívánt nő teste, amely már önmagában egy jó előjáték.

Persze az éremnek mindig két oldala van. Az erősebbik nem képviselői olyan ruhákat szeretnek vesárolni kedvesüknek, amelyben társaságban elterelhetik magukról a figyelmet. Tehát feltünően sexiset. Amikor a férfi öltözteti a nőt egyszerre önző és adakozó. Önző, mert ajándékaival vonzóbbá teszi magát a nő szemében, de adakozó is, hiszen ezzel a nő nőnek érezheti magát mellette. Legalábbis olyankor, amikor egy Férfi öltöztet egy Nőt.

   

Miamiban bemutatták a legújjabb bikiniket, 2003-ban divat lesz a fehér.

Naomi visszatért! A divat minden útját bejáró angol topmodell most újra a régi. Megunva a parfümjeivel járó két éves kitérőt, először Tommy Hilfiger divatbemutatóján láthatta a közönség.

 

Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.