HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

Régen volt már divat a pöttyös, de tavasszal megtörik a jég. Donna Karan sem tudott elenállni ennek az elragadóan bájos mintának.

Még a kiegészítőket is elborítja majd a tavaszi pettyáradat.

 

Még ősz van, de Donna Karan 2003-as tavaszi kollekciója már előre meghódította a vilgot. Szeptemberi divatbemutatóján a negyvenes évek fekete-fehér jazz hangulata elevenedett meg a kifutón. A háborúban megedződött nő, aki a férjétől távol is képes megállni a saját lábán. Szövetkabátban, vagy akár miniben egyedül megy szórakozni.

 

Ez a kollekció kerülve a luxus, a hétköznapi eleganciát kedvelő nőknek készült, akik ’egyszerűen csinosak’ akarnak lenni. Habár Donna Karan most is a feketét helyezi az előtérbe, piros, fehér

és kék pöttyökkel, mintákkal töri meg a natúr és fekete hátterek egyhangúságát.

Persze a jazz világában a nők pikánsan szexisek. A ’táncos’, karcsú derekakat széles selyemövekkel, és mélyen hasított dekoltázsokkal hangsúlyozza, amelyek a férfiakat arra öszönzi, hogy”ezt a nőt nekem táncba kell vinnem.”

Donna Karan nagyszerű időzítéssel, a divatbemutató végére tartogatta az extra-nőies kreációkat, amely nem az utcára, hanem otthoni viseletként ajánlja luxust. A divattervező szerint lejárt a kis baby-dollok ideje és a nap végére a nő kényeztesse magát a földet súroló, hosszú selyemköntössel. Tehát Karan szerint töltsük a tavaszt kellemesen. Egy kis hideg sör, forró jazz luxussal fűszerezve, de csak a nap végén. 

 Molnár Eszter  

 

Az itthon is egyre népszerűbb Donna Karan túllépve önmaga óriásán, a divat más területeit is szeretné meghódítani. A DKNY városi romantikája után, legújjabb Black Cashmere parfümjével az egzotikus fűszeraromától terhes, igazi luxusillattal lepte meg rajongóit. 

 

Ennek a divatbemutatónak volta a vendége Sandra Bullock, aki most ilyen dekoltázson töri a fejét.

 
Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.