HOME | MODELLVILÁG | SZÉPSÉG | DIVAT | PHOTO SHOOTING | SWEET GIRLS | HOROSZKÓP LINKEK |

  

 

A mély tónusok és a sötét árnyalatok játszák a főszerepet az őszi make-up trendeknél. Készíts magdnak fátyolosan lágy pillantást, mintha az őszi avarfüst kicsípte volna a szemedet.

1. Fátyolos szemek

A férfiakat rabul ejtő fátyolos pillantás általában a fekete és a szürke árnyalataival lehet elkészíteni. Mindössze arra kell ügyelni, hogy a legsötétebb árnyalat közvetlenül a szemhéj vonala mellé kerüljön. A tökéletes hatás kedvéért az újbegyedet is használhatod, kissé homályosra dörzsölve az éles vonalakat.

2. Szilvakék keménység

Ha viseletednél meghatározóak a kemény anyagok és vonalak (pl: metálos csillogás, szegecselt, vagy fekete bőr), hasonlóan határozott sminkre lesz szükséged. Mi a szilvakék rúzst ajánljuk figyelmedbe, amely drámaian telt, lila színével nagyszerű kísérője a kemény vonalaknak. Jelszó: Csak semmi lágyság!

3. Az arc sem maradhat ki a jóból

Sokszor hallhattuk már, hogy az erősen színezett szemek mellé már nem illik a hangsúlyozott száj, vagy az erőteljesen festett arc. Ez igaz, de ez nem vonatkozik az idei

   

 

Aszimmetrikus választás

Ezt bárki könnyedén elkészítheti. Még fésű sem kell hozzá. Használd az újjaidat és már is kész a remekmű.

 

 

Rossz lány

Használj valamilyen hajformázó készítményt, amely lehet zselé és hajhab is. Tincsenként megfogva fogd a tenyeredbe a hajadat és dörzsöld bele. Vigyázat! Frissen mosott hajnál nem eredményes.

 

 

A multifrizura

Akár nedves, akár borzos egyszerűen nem lehet elrontani. A rétegesen vágott rövid hajnál szinte minden kipróbálható. Fiatalítja az ember arcát.

 

 

 

Göndör pici tincsek

Kizárólag nedves hajjal dolgozzunk. Zselé, vagy hab segítségével formázzunk belőlük hullámokat, majd szárítsuk meg. Az erdmény láttán mindenki bele akar majd túrni a hajadba.

 

   

Ez a lila szőrmesapka biztos védelem a süvítő szél ellen. Főként az extrém divat kedvelőinek ajánljuk.

Fiatalos és kényelmes. Egy szép arc és egy kötött sapka, az ősz legdivatosabb színében bárkit levesz a lábáról.

Franciás hangulatot idéz ez a svájcisapka. Egyszerre elegáns és bájos. Már csak egy bagette hiányzik a kézből.

 

 
Copyright 1996-2004. NBC Communications. All rights reserved.